Te huur

1. Woningopname, huurder vinden en screenen

Wij gaan als de dolle voor je opzoek naar een betrouwbare huurder. Wij doen een woning opname en maken foto’s. Vervolgens regelen wij de bezichtigingen en de screening van huurdes. Huurders worden altijd gescreend op basis van kredietwaardigheid, werkgever en identiteit.

Contact opnemen
huurder-screenen
arnhem-woning-verhuur

2. Huurcontract opstellen

Op het moment dat de kandidaat geschikt is bevonden, stellen wij het contract op. Hierbij zorgen wij voor de clausules en bepalingen die bij je persoonlijke situatie passen.

Woning verhuren

3. Eerste huur en borg innen

Wanneer de contracten gereed zijn, zorgen wij ervoor dat je de betaling voor borg en eerste maand huur ontvangt. Dit is bij de service inbegrepen. Wil je dat wij het financieel- en technisch beheer gedurende de gehele verhuurperiode voor je oppakken? Ook dat is mogelijk tegen een scherp tarief.

Contact opnemen
arnhem-vastgoedbeheer
woning-verhuren-arnhem

4. Oplevering van de woning

Wanneer alle documenten kloppen en de betaling is gedaan, dan is het tijd voor de sleuteloverdracht. Wij zijn hier natuurlijk bij aanwezig. Tijdens de sleuteloverdracht stellen wij een degelijk inspectierapport met fotoreportage op. Zo is het voor beide partijen duidelijk hoe de woning is opgeleverd.

Woning verhuren

Over mij

Mijn naam is Jwan en ik ben jouw vast en betrokken contactpersoon. Door mijn jarenlange ervaring in vastgoed en specialisatie in Arnhem ben je mij mij aan het goede adres. Je wilt immers geen huurder die overlast of schade veroorzaken of die de huur niet betalen. Ben je geïnteresseerd in verhuur en beheer in Arnhem? Dit kan je met een gerust hart aan mij overlaten.

Wij werken strikt op basis van no cure, no pay. Je betaalt ons alleen als de verhuur tot stand is gekomen. Deze kosten kunnen wij ook in de huurprijs verwerken, zodat je onze dienstverlening direct terugverdient.

Ik geef je graag meer informatie. Neem contact op via onderstaande knop of bel mij op 06 12 18 67 24.

Neem contact met mij op
arnhem-vastgoedbeheer

Woning, appartement of kamer snel verhuren? Neem contact op.

Wij werken op basis van no cure, no pay.