Te huur

Over ons

Particuliere vastgoedbeleggers verhuren en beheren hun pand(en) zelfstandig en veilig via de intuïtieve beheertool van Huurwoningdesk. Dat betekent: doordacht vastgoedmanagement, eenvoudig online geregeld.

Sinds onze oprichting zorgen we ervoor dat particuliere vastgoedbeleggers zelf hun panden kunnen verhuren en beheren. Met het gemak van een overzichtelijk online managementdashboard. Zónder hoge makelaarskosten, tijdrovend beheer via Excels of dure enterprisesoftware.

Eerlijk en transparant

Wie kiest voor Huurwoningdesk kan rekenen op betrouwbare en persoonlijke service, maximaal rendement en transparante communicatie. Zo streven we naar een duurzame en verantwoorde verhuursector. Voor zowel verhuurders als huurders.

Zorgeloos verhuren

Particuliere verhuur is jarenlang onnodig complex gemaakt. Onze missie: de business van particuliere vastgoedbeleggers eenvoudig maken. Zodat zij zelfstandig, veilig en 100% online hun panden kunnen beheren en meer tijd overhouden voor dat wat er écht toe doet.

Direct in contact

Huurwoningdesk brengt particuliere vastgoedbeleggers direct in contact met huurders en voorziet onder meer in juridisch correcte templates voor huurcontracten, screeningsmogelijkheden op kredietwaardigheid, financieel beheer en een onderhoudsmodule.

Voor startende verhuurders biedt Huurwoningdesk waardevolle informatie en kennis over de verhuurbranche.

Ontdek de voordelen

Benieuwd wat Huurwoningdesk voor jou kan betekenen? Laat je bijpraten en neem contact op met Huurwoningdesk. Plan een belafspraak in of mail naar info@huurwoningdesk.nl. Of maak direct een account aan en ervaar het zelf.

Online vastgoedbeheer software van Huurwoningdesk is gratis

Je betaalt alleen voor onze downloads